Despre noi


    SC Comexim R SRL Lupeni a luat naştere în anul 1992, fiind o societate cu capital privat. Reprezentantul legal este domnul Părău Emil, acţionar unic şi administrator.

    În anul înfiinţării sale, firma noastră doar exploata lemn, fără să-l prelucreze, dar, în anul următor, se trece şi la prelucrarea lemnului exploatat, achiziţionând un gater şi având un număr de 10 angajaţi. În 1994, prin achiziţionarea unui al doilea gater, firma îşi dublează numărul de angajaţi şi îşi măreşte cota pe piaţă. Situaţia favorabilă în care se găseşte firma la începutul anului 1995 şi situaţia economică din Valea Jiului (din punct de vedere al investiţiilor), creează premisele extinderii activităţii şi în domeniul turismului. Astfel, firma construieşte Cabana Montana din staţiunea Straja.

    În anul 2000 firma cumpără un parc auto (macarale, excavatoare, buldozere, autobuze, TAF-uri), în total 43 de utilaje, axându-se astfel şi pe prestări servicii şi închirieri de utilaje.

    Continuând procesul de extindere, dar, de data aceasta, în domeniul alimentaţiei publice, în anul 1996 firma achiziţionează un restaurant din oraşul Lupeni, restaurantul Montana. În tot acest timp, firma îşi măreşte numărul de angajaţi, ajungând la 100 în anul 1997. În acelaşi an firma cumpără o cabană în Pasul Vâlcan şi o alta în Câmpul lui Neag.

    SC Comexim R SRL reprezintă un nume consacrat în mediul de afaceri din Valea Jiului, datorită investiţiilor masive care au dus la noi locuri de muncă şi o cifră de afaceri mărită.
Despre noi
Domenii de activitate
Copyright S.C. COMEXIM R S.R.L. LUPENI